CHAPLIN'S PIZZA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 487 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Chaplin's Pizza. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 11:20 De beste
23 nov 2022 om 12:52 Mijn bestellen was niet doorgekomen waardoor ik anderhalf uur heb moeten wachten na een uur hadden we gebeld en dan waren ze er pas na een half uur ik had een tiramisu besteld en die hadden ze niet meer en heb één moelleux in ruil gekregen
18 nov 2022 om 22:35 Na meer dan uur wachten +een koude pizza dit is wat u tegenwoordig voor u geld krijgt. Diepvries pizza was beter geweest en nóg is goedkoper
14 nov 2022 om 0:14 Deze keer was het helaas niet zo lekker, bijna geen kaas op de pizza, echt droog en hard ., spijtig genoeg koude pizza’s. En late levering
9 nov 2022 om 23:16 Eten was super lekker echt een aanrader..
8 nov 2022 om 22:32 Oke het was druk door het sportpaleis. Maar wanneer ik bel als er op de app al 20min staat dat de driver er is en de baas zegt tegen mij “ de linguine pasta is op en de driver is er binnen 15min” en de driver is er daarna pas binnen 45min…
7 nov 2022 om 23:51 Ales perfect
6 nov 2022 om 11:05 Pasta lekker, pizza lekker, alles lekker alles 100
31 okt 2022 om 22:05 De pizza's trokken op niets! Dat je hier zoveel geld voor vraagt begrijp ik niet(diepvries pizza is 100x beter). De kaas was zuur en smaak afschuwelijk De pasta had geen smaak. Heb tagliatelle besteld en krijg pen portie was 1/3 van het bakje...te
27 okt 2022 om 20:32 bezorging was top, had nog nieens op bestellen geklikt en hij stond al aan de deur. Maar pasta was teleurstellend :/
25 okt 2022 om 23:29 Zoals altijd. Bestel ik altijd hier. Zeer tevreden over het eten en de bestelling. Heel vriendelijke leverancier. En nog iets. Bedankt voor het cadeautje als vaste klant thank you ! :)) oreo love itt
24 okt 2022 om 7:28 bezorging duurde veel te lang pizza was niet zo lekker